Yes, we gaan weer naar school!?

Heb jij ook het gevoel dat de zomervakantie voorbijgevlogen is? Ik heb dat gevoel in ieder geval wel… Ik heb het gevoel dat ik een keer met mijn ogen geknipperd heb en dat toen de vakantie ineens voorbij was.

Vandaag gaat de laatste regio, mijn regio, weer naar school. Van kleins af aan heb ik al moeite met de start na de zomervakantie. Vroeger had ik heel veel moeite om weer naar school te gaan, omdat ik het liefste gezellig thuis bleef. En eigenlijk is dat gevoel gebleven. Nu vind ik het nog steeds lastig , maar nu omdat mijn kinderen weer naar school gaan en ze niet gezellig thuis bij mij zijn.

Aan de andere kant heb ik ook heel veel zin om weer aan de slag te gaan! Om mijn cliënten weer te zien en me te verbazen over de groei die ze doorgemaakt hebben tijdens de vakantie. Om mijn lieve collega’s weer te zien. Om al mijn ideeën en plannen uit te gaan voeren. Ik sta namelijk te popelen!

Ik heb het eigenlijk nog niet echt van de daken geschreeuwd, maar mijn websites Groeien met Spelling en Groeien met Taal zijn volop in ontwikkeling! Een beetje suf, maar de perfectionist in mij vind dat er eerst meer trainingen op moeten staan voordat ik het van de daken mag schreeuwen. En nu doe ik het toch! Er zijn namelijk al 3 online trainingen beschikbaar, waaronder de training taalontwikkeling en tos en daar komen nog veel meer trainingen bij!

In september trap ik af met een webinar TOS. De eerdere webinars over TOS (taalontwikkelingsstoornissen) waren een succes. Ik ga dus lekker door met het delen van mijn kennis over TOS. TOS is namelijk een onzichtbare handicap en hoewel er steeds meer aandacht voor is, kan er naar mijn idee nooit genoeg aandacht voor TOS zijn.

Ik heb plannen genoeg en ik neem me voor om over mijn schroom heen te stappen en je vooral te informeren over de dingen waar Rensje, Alieke, Anouk en ik mee bezig zijn!

Ik wens je een heel goed nieuw schooljaar toe en ik ben erg benieuwd naar jouw plannen dit schooljaar! Laat je het me weten wat jouw plannen en/of dromen zijn?

Zet ‘m op!

Groetjes,

Chantal