Trainingen

Online trainingen

In 2020 zijn wij een online platform de Groeischool gestart. We merkten namelijk dat er steeds meer vraag was naar kennis op het gebied van taal door onderwijsprofessionals, maar ook door ouders. Daarnaast kregen wij regelmatig de vraag of er mogelijkheden waren voor online instructie en oefening.
Met onze online trainingen hopen we aan deze vraag te kunnen voldoen op een laagdrempelige manier. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan het vermijden en/of terugdringen van achterstanden op het gebied van taal, lezen en spelling en op deze manier bij te dragen aan een beter toekomstperspectief.

Bekijk hier de online trainingen

Cursus Dyslexie

Het in een vroeg stadium signaleren van lees- en spellingproblemen is een belangrijke taak van leerkrachten en intern begeleiders. Ook het bieden van intensieve begeleiding bij een achterstand hoort tot een kerntaak binnen het onderwijs.

Bekijk hier de cursus

Cursus TOS

De laatste tijd is er gelukkig veel aandacht voor taalontwikkelingsstoornissen (TOS). Een TOS is een onzichtbare handicap en er is nog veel onduidelijkheid over wat een TOS precies inhoudt.

Bekijk hier de cursus

Cursus werkgeheugen

Wil je als leerkracht of intern begeleider weten wat de invloed van het werkgeheugen is op het leren? Wil je weten waar het werkgeheugen nog meer mee samenhangt? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Bekijk hier de cursus

Cursus presentatiecoaching

Presenteren en communiceren speelt zowel privé als zakelijk een belangrijke rol. De wijze waarop je je presenteert is van invloed op het werk. Denk maar aan een vertegenwoordiger of verkoper. Er zijn nog veel meer voorbeelden van beroepen waarbij presenteren belangrijk is; een directeur, advocaat, leerkracht, telefonist of acteur. Eigenlijk kunnen we niet om communicatie en presentatie heen, welk beroep of functie je ook hebt.

Bekijk hier de cursus