Vacature Logopedist Dordrecht

Logopedist gezocht bij Logomedia logopediepraktijk Dordrecht!
Parttime of Fulltime

Bij Logomedia logopediepraktijk geloven we in warm, persoonlijk en vertrouwd contact met onze cliënten en elkaar. Daarom is het onze slogan en het uitgangspunt in alles wat we doen. We zijn op zoek naar een logopedist die deze waarden deelt en ons team kan versterken.

Bij Logomedia logopediepraktijk bieden we niet alleen een goede werksfeer, maar ook aandacht voor groei, passie en ontwikkeling.
We zijn gespecialiseerd in taalontwikkeling/tos, spraakproblemen, dyslexie en het werkgeheugen en streven altijd naar kwaliteit in onze dienstverlening.

Wij geloven in vrijheid en uitdaging voor onze medewerkers.
Je krijgt de ruimte om je eigen agenda in te plannen en jouw specialisaties te ontwikkelen.
Ons team werkt nauw samen en we hebben regelmatig overleggen om samen te sparren en elkaar te ondersteunen.
We bieden een fijne werkomgeving waarin je je gehoord en gezien voelt en waarin we samen streven naar ontwikkeling.

Jouw toekomstige collega’s zijn tevreden over verschillende aspecten van hun werk bij Logomedia logopediepraktijk. Zo zijn ze blij met het de werkomgeving, de flexibiliteit in werktijden en vakantiedagen, de uitdaging in hun werk, de vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, de samenwerking en de diversiteit aan cliënten.

En misschien nog wel het allerbelangrijkste? Werken doe je tijdens jouw werktijden. Thuis is thuis en werk is werk. Zelfs voor de administratie is genoeg tijd op een werkdag ingepland. We kiezen er dan ook voor om minder cliënten te zien op een dag, zodat de administratie ook tijdens jouw werkdag afgerond kan worden. Je kunt dus met een gerust hart en hoofd de deur van de praktijk achter je dichtdoen als de werkdag erop zit. Jouw welzijn en de balans tussen werk en privé vinden we namelijk ook super belangrijk!

Als jij ook houdt van samenwerken, vertrouwen, kwaliteit, creativiteit, flexibiliteit, uitdaging en ontwikkeling, dan ben jij misschien wel de logopedist die wij zoeken!

Zit je in het laatste jaar van de logopedie opleiding? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Wij zorgen voor een fijne begeleiding, zodat je je draai kunt vinden als pas afgestudeerde logopedist. Je werkt echt samen met collega’s dus er is dagelijks tijd om te sparren.

Stuur een berichtje naar chantal@logomedia.nl als jij denkt dat Logomedia jouw nieuwe werkplek is. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Groeten,

Chantal

#logopedie #vacature #dordrecht #samenwerken