Een nieuw schooljaar!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe website, maar de vertrouwde gezichten in de praktijk!

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen! Wat voor de meeste mensen in januari geldt, geldt voor de mensen in het onderwijs en de logopedie in september bij de aanvang van een nieuw schooljaar. Veel goede voornemens en initiatieven om de zorg op school en bij de logopedie nog beter te maken. In de vakantie hebben we dan ook hard gewerkt!

Dankzij Petrina van VORM ontwerpstudio hebben we een nieuwe website met meer mogelijkheden en nieuwe snufjes! Zo kunnen we onze cliënten toegang geven tot een afgeschermd gedeelte van de website waarin we oefeningen kunnen plaatsen.

We hebben onze verslagen en dossiers geoptimaliseerd, zodat we blijven werken volgens de nieuwste richtlijnen van onze beroepsvereniging. We hebben onze protocollen voor het onderzoek en de behandeling onder de loep genomen en verbeterd. We hebben ook ons behandelmateriaal uitgebreid. Kortom, we hebben er alles aan gedaan om u of uw zoon of dochter in het nieuwe schooljaar weer zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Natuurlijk blijven wij ons het hele jaar door verbeteren en we zullen u hiervan op de hoogte blijven houden. U kunt ons volgen via de website, twitter, facebook en vergeet de pinterest borden niet…

We wensen u veel plezier tijdens het nieuwe schooljaar en tot ziens in de praktijk!

Rensje en Chantal

Geef een reactie