samenwerking logopedie

Logonet DrechtstedenSamenwerking Logopedie

Logomedia Logopediepraktijk is de samenwerking aangegaan met 4 andere logopediepraktijken uit Dordrecht en Papendrecht.

Sinds 1 november is onze gezamenlijke website www.logonet.nl online!

Waarom Logonet?

Logopedie is een veelzijdig vak en met onze samenwerking willen we het belang van logopedie meer onder de aandacht brengen. Iedere praktijk heeft zijn eigen specialisatie; zo vullen we elkaar aan en kunnen we naar elkaar verwijzen. Een aantal voorbeelden van deze specialisaties zijn stemproblemen, stotteren, dyslexie, meertaligheid, eet- en drinkstoornissen bij jongere kinderen, maar ook logopedie bij oncologische of neurologische problemen.

Veel mensen denken bij ‘logopedie’ aan kinderen die slissen of de letter r niet goed uitspreken. Dat logopedisten ook kunnen helpen bij kinderen bij wie de spraak-/ taalontwikkeling niet op goed gang komt, is minder bekend. Ook kinderen met slappe mondspieren en problemen met eten, drinken of kwijlen, kunnen geholpen worden door de logopedist.

Ook voor volwassenen kan de logopedist veel betekenen. Denk aan problemen met verstaanbaar spreken, stotteren of stemproblemen. 

De 5 praktijken bestaan al jaren en werken al langer samen, maar nu zijn de lijnen nóg korter, de kennis groter en bent u verzekerd van goede logopedische zorg. 

Wilt u meer weten over de praktijken en hun specialisaties, dan kunt u een kijkje nemen op onze website www.logonet.nl of volg ons op Facebook Logonet.