Workshop Babygebaren Dordrecht
Gebaar voor vliegtuig

Workshop Babygebaren Dordrecht.

Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt.

Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat u hen begrijpt? Door middel van gebarentaal.

De motoriek van de handjes is al op hele jonge leeftijd (vanaf 8 maanden) ontwikkelt, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door gesproken taal te ondersteunen met gebaren geeft u uw kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig, én leuk!

Op woensdag 8 oktober 2014 van 20.00 tot 21.30 uur kunt u in Dordrecht bij Logomedia Logopediepraktijk meedoen aan een workshop babygebaren. In deze workshop leert een docente babygebaren u alles over baby- en kindergebarentaal. Naast de theorie leert u natuurlijk zelf ook een aantal gebaren en bekijkt u filmpjes met voorbeelden. U gaat met genoeg inspiratie naar huis om direct thuis met uw kind te kunnen gaan gebaren.

Ouders van kinderen die in behandeling zijn bij Logomedia Logopediepraktijk en de avond willen bijwonen, kunnen zich vrijblijvend aanmelden.

U kunt zich inschrijven via onderstaand contactformulier.