Coaching
Door de jaren heen heeft Logopedie praktijk Logomedia veel kinderen en volwassen geholpen in het begeleiden en ontwikkelen van zichzelf door middel van coaching. Door dit succes en de vele tevreden cliënten hebben we ervoor gekozen dit verder uit te breiden en bieden wij inmiddels coaching en trainingen aan voor kinderen en volwassen om zichzelf sneller en beter te kunnen ontwikkelen.
Coaching voor kinderen:
Soms weet je het niet precies, maar jouw zoon of dochter zit niet lekker in zijn/haar vel. Je kunt je vinger er niet helemaal op leggen maar hij of zij gaat niet vooruit. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met school en wellicht heeft jouw zoon of dochter begeleiding nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen op sociaal-emotioneel gebied. Wij bieden individuele coaching op maat aan, waarbij wij doelgericht en praktisch jouw zoon of dochter vooruit helpen. Wij leren jouw kind om weer in zichzelf te geloven zodat hij/zij zich verder kan ontwikkelen.
Coaching voor volwassen: 
Het kan zijn dat je het even niet meer weet; past het werk nog wel bij me? Heb ik een goede keuze gemaakt voor mijn studie? Hoe kan ik beter voor mijzelf opkomen?
Heb je hulp nodig bij om jezelf beter te presenteren? Of zou je jezelf verbaal beter willen uiten?
Wij bieden coaching aan waarbij we samen kijken naar jouw toekomstbeeld, je manier van presenteren jouw doel in het leven wat je graag zou willen bereiken. Wij stimuleren je om jezelf te ontwikkelen en/of nieuwe wegen in te slaan en gaan dus samen op zoek naar wat je wil, wat je kan en waar je blij van wordt.
We bieden altijd maatwerk en een persoonlijke en effectieve benadering voor individuele ontwikkeling. Wij werken doelgericht en praktisch.
Een coach helpt, maar jij doet het werk zelf! Je leert zelf keuzes te maken, zelf een koers uit te zetten en te leren van jouw eigen ervaringen en oplossingen te vinden.
Wat kun je verwachten? 
Een positieve, opbouwende en directe manier van coachen. Een warm, persoonlijk en vertrouwd contact is namelijk de basis. Ik werk al een lange tijd als logopedist en wil nu mijn expertise ook aanbieden als coach. Ik ben direct: Wat ik zie of denk dat benoem ik en ik wind er geen doekjes om heen. Als je het zelf kunt en mij kunt missen dan ben ik blij; coaching geslaagd!
Chantal Mailly