Onze logopedisten

Chantal Mailly

Praktijkeigenaar en coach

“Ik zie altijd het mooie in de mens en kijk verder dan die eerste indruk.
Vaak zien mensen zelf niet hoe mooi ze zijn en hebben ze een blinde vlek voor hun talenten. Vooral gericht op wat er niet goed gaat of wat niet leuk is aan henzelf. Ik help kinderen, jongvolwassenen en volwassen om beperkende overtuigingen te doorbreken & te leren vertrouwen op zichzelf.
Meer aandacht voor wat je wel kan, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan!”

Rensje Maat

Logopedist en dyslexiebehandelaar Dordrecht

“Mijn doel aan het einde van een behandelperiode is ervoor zorgen dat een kind met méér naar huis gaat dan alleen voldoende scores op het logopedisch onderzoek. Inzetten op (zelf)vertrouwen, gevoel van eigenwaarde, plezier hebben en communicatieve zelfredzaamheid vind ik erg belangrijk.”

Alieke Verduijn-Vroegop

logopedist, dyslexiebehandelaar en taal- en spraakpatholoog.

“Communiceren is een basisbehoefte, we doen het altijd en overal: thuis, op school, op het werk en in onze vrije tijd. De combinatie van communicatie en het werken met kinderen spreken me erg aan bij het vak logopedist. Ik geniet van de spontaniteit en eerlijkheid van kinderen en ik vind het een uitdaging om ze te helpen bij het verbeteren van de communicatie als dit niet vanzelf gaat. Dit probeer ik te doen op een creatieve en kundige manier in een veilige sfeer.”

Anouk Kakes -Hienekamp

Logopedist

“Het mooie aan het vak logopedist is dat je kan bijdrage aan de ontwikkeling en de vooruitgang van cliënten. Een veilige sfeer tijdens de logopedische behandeling vind ik erg belangrijk, maar ook het gebruiken van creativiteit. Zo krijgt de cliënt de ruimte om te leren, te groeien en hierbij zijn/haar kwaliteiten en talenten tot uiting te laten komen.”

Linda de Bruin

praktijkondersteuner

“Ik ben sinds oktober 2021 werkzaam bij Logomedia als praktijkondersteuner. Ik omschrijf Logomedia als een mooi en warm bedrijf met deskundige logopedisten waar persoonlijk contact en vertrouwen boven aan staat.”