Groeien met Spelling

Upload Image...

Online spelling oefenen?

In april 2020 heb ik het online programma Groeien met Spelling gelanceerd.

Steeds meer ouders en scholen gaven aan dat zij graag extra met spelling willen oefenen. Ook kregen we veel vragen van buiten de regio om spelling begeleiding aan te bieden. Het resultaat; Groeien Met Spelling!

Al 20 jaar hoor ik de zorgen en angsten van ouders als zij voor het eerst bij mij komen. Zij maken zich zorgen omdat hun kind worstelt met het lezen en met de spelling. Ze zien dat hun kind worstelt met zichzelf en steeds minder zelfvertrouwen krijgt. Het bijhouden van de klas wordt steeds moeilijker.

In de praktijk kunnen wij maar een beperkt aantal kinderen helpen met het oefenen met spelling. Om die reden hebben we nu onze lessen ook online beschikbaar gesteld. Zo kan iedereen vanuit huis oefenen met spelling!

Door video’s en digitaal lesmateriaal aan te bieden krijgt iedereen de kans om thuis aan de slag te gaan met de juiste instructie. Waardoor kinderen kunnen groeien en kunnen (blijven) aanhaken bij hun leeftijdsgenoten. Ze krijgen kansen om mee te komen in de maatschappij en te bouwen aan een toekomst.

Groeien met Spelling is een online programma waarmee kinderen zelfstandig kunnen oefenen met spelling.
Door middel van video’s en werkboeken krijgen kinderen instructie en de kans om 4 keer per week zelfstandig aan met spelling te oefenen.

Zo kunnen ze groeien met spelling en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

We hebben nu 2 modules:

hond of kat?! eind -d of -t.
takken of taken?! Verenkeling en verdubbeling.

Het programma wordt binnenkort uitgebreid met de werkwoordspelling (wordt of word).

Meer weten? Zie de nieuwe website: Groeien met Spelling

Op de website kun je ook een gratis e-book aanvragen: 7 tips bij spellingproblemen | Weer vrolijk naar school!

We zijn heel erg trots dat we een subsidie hebben mogen ontvangen van het Smart City Innovatiefonds om Groeien met Spelling en later ook Groeien met Taal te kunnen verwezenlijken!

Kom je liever in de praktijk? Meld je dan hier aan